ELITE-C Berjaya!
ELITE-C Berjaya! avatar

Excellent Leadership Intellectual Team  Camp (ELITE – C) juga dikenali sebagai Kem Kepimpinan Pengawas Sekolah & Pengawas pusat Sumber SM Kelibang 2012. Kem ini dijalankan 3 hari 2 malam. Dengan bantuan tenaga guru hampir 50 orang dan 10 orang fasilitator (pelajar) kem ini berjalan dengan sempurna dan berjaya. Bermula dari 23 februari 2012 (Khamis), peserta mendaftarkan diri di dewan terbuka diikuti dengan modul Ice Breaking, LDK 1 – Main Duit & Who Am I, LDK 2 – Pulau Impian, LDK 3 – Sebesar A4, LDK 4 – 7 Perhentian, LDK 5 – Post Mortem & Diod Triod, LDK 6 – Khabar Angin & Mat Rempit, LDK 7 – Si Buta Sayang, Aerobik, Sembahyang Berjemaah 5 Waktu, Tazkirah Maghrib, Kuliah Subuh dan Subconscious . Diharap kem ini dapat melahirkan pemimpin yang berkaliber dan mempunyai arsetif diri.

Apa yang menarik di dalam kem ini ialah secara tidak langsung terjalinnya semangat berpasukan antara pelajar dan juga semangat kekeluargaan antara guru-guru SMK Kelibang. Pengetua sangat berpuas hati dengan kem ini dan telah meluluskan permohonan agar kem ini dijadikan LDP kepada guru yang mengurus kem ini. Alhamdulillah…..amin…

4 thoughts on “ELITE-C Berjaya!
ELITE-C Berjaya! avatar

1. saya mengucapkan tahniah kepada semua yang telah memberikan sumbangan,menunaikan tanggungjawab dan melakukan pengorbanan untuk ELITE-C