Cemerlang 2017…
Cemerlang 2017… avatar

Pada 30 Mac 2017 telah berlangsungnya program tahunan yang utama, iaitu Majlis Anugerah Kecemerlangan Pelajar. Majlis dirasmikan oleh Tuan Haji Marzuki bin Daud, iaitu Mantan Pegawai Pendidikan Daerah Langkawi dan juga Ketua Sektor Pengurusan
Pembangunan Kemanusiaan, Jabatan Pelajaran Negeri Kedah.

Program bermula pada pukul 8.30 pagi dengan kehadiran penerima anugerah bersama waris-waris mereka, termasuk tetamu-tetamu  jemputan dari pelbagai sekolah serta agensi-agensi lain.

Penyampaian anugerah dimulakan dengan kecemerlangan pelajar dalam bidang Kokurikulum, diikuti pelajar-pelajar pendidikan khas serta penghargaan kepada agensi-agensi kerajaan yang hadir. Diikuti pula dengan persembahan daripada pelajar-pelajar SMK Kelibang. Majlis diteruskan dengan penyampaian anugerah kecemerlangan pelajar dalam bidang Kurikulum termasuklah pelajar-pelajar yang cemerlang dalam PT3 dan juga SPM bagi sesi 2016.

Majlis diakhiri dengan penyampaian anugerah khas, iaitu Anugerah Tokoh Murid, Anugerah Khas Pengawas Sekolah dan Anugerah Khas Pengawas Pusat Sumber.

Klik sini untuk rakaman pada majlis tersebut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.